Blog

Clubactie Jumbo Bart en Katja de Bresser

UPDATE: 21-03-2020

MY CLUB STORE ACTIE PER DIRECT STOPGEZET

Vanwege de huidige gang van zaken met betrekking tot het coronavirus en de invloeden die hiervan gepaard gaan (o.a. de sluiting van de Belgische grens, de huidige drukte op de winkelvloer en de veiligheid van klanten en medewerkers) hebben wij besloten om onze MyClubStore-actie per direct te stoppen voor onbepaalde tijd.

Wij willen dat het sparen van zegels voor alle leden van de deelnemende verenigingen mogelijk is, op dit moment is dit echter niet het geval.

Uiteraard zullen we deze actie na verloop van tijd een vervolg geven, maar voor nu hebben we besloten om deze tijdelijk te stoppen. Wij hopen op je begrip!

P.S. Wij raden iedereen aan om de zegels die al in je bezit zijn uiteraard goed te bewaren!

 

 

 

Vanaf woensdag 4 maart kan je bij JUMBO Bart en Katja de Bresser in Baarle Nassau sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! Spaar mee voor een gratis ultimate performance bidon, tas, handdoek, slippers of shirt met jouwe naam!

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen, bij JUMBO Bart en Katja de Bresser in Baarle Nassau, een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van deze JUMBO inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/jumbobaarlenassau wordt je doorverwezen naar een speciale webshop. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je hier vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Terug naar het overzicht
Geïnteresseerd in onze mogelijkheden of een proefles aanvragen?

Neem contact op!

Stel je vraag Gratis proefles