Blog

Sporten in Corona tijd

We merken dat veel mensen onzeker zijn met betrekking tot het komen sporten in de gym.
Hierover willen we graag praten en hopelijk wat onzekerheden bij jullie wegnemen.
Als je nog met vragen of onzekerheden zit, mail ons dan gerust.

Sporten is en blijft gezond
Eén ding is zeker sporten is goed, het versterkt spieren, verminderd stress en verhoogt daarom je weerstand. Een fitter lichaam is beter bestand tegen het ziek worden en een fitter lichaam kan sneller en beter genezen bij eventuele ziekten. Dus als het even kan blijf bewegen, blijf sporten, blijf komen.

Kwetsbare doelgroep
Met name voor de kwetsbare doelgroepen merken we dat de onzekerheid over sporten nog groter is.
Natuurlijk wil je werken aan je gezondheid, maar je wil ook de drukte vermijden….
Voor de sporters die echt veel ruimte willen hebben, zie bijgevoegde afbeelding met onze piek en dal uren. Kom vooral in de daluren of zelfs buiten de reguliere openingstijden (met 24/7 abonnement).

Hygiene in de GYM
Het allerbelangrijkst is: met klachten blijf je thuis en met een opgelegde quarantaine blijf je ook thuis. In de gym hebben we genoeg ruimte en vakken om de 1,5 meter regel makkelijk te kunnen waarborgen. Ons plafond van ruim 6 meter hoog is zeer geschikt voor de eisen op het gebied van ventilatie te kunnen waarborgen. Op verschillende plaatsen staan ontsmettingsmiddelen en na iedere oefening wordt je sportplek schoongemaakt.

Lockdown situatie
We verwachten geen sluiting voor de sportscholen, omdat de overheid inziet dat sporten zo’n essentieel onderdeel is van gezondheid. Mocht het voorkomen dat we door de overheid voor een periode gesloten zullen worden, dan zullen we de incasso’s bevriezen en de abonnementen laten stil staan. We zetten de tijd als het ware even stil. Wel zullen we er alles aan doen om jullie ook in deze situatie te kunnen helpen met fit blijven!

Terug naar het overzicht
Geïnteresseerd in onze mogelijkheden of een proefles aanvragen?

Neem contact op!

Stel je vraag Gratis proefles