nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte van onze nieuwtjes, aangepaste openingstijden, (leden)events en sportinformatie te blijven? Vul onderstaand formulier dan in.

* invullen vereist

Ultimate Performance GYM gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om nieuwtjes, aangepaste openingstijden, (leden)events en sportinformatie met u te delen. Vink E-mail als u onze nieuwsbrief per mail wilt ontvangen.

U kunt zich op elk moment afmelden op onze nieuwsbrief de link ‘Abonnement opzeggen’ te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@ultimateperformancegym.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor onze Algemene Voorwaarden. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.


Geïnteresseerd in onze mogelijkheden of een proefles aanvragen?

Neem contact op!

Stel je vraag Gratis proefles